Tafel handgemaakt, meubels

Eettafel – trestle table

Handgemaakte trestle tables zijn unieke vervaardigde tafels die zowel functioneel als esthetisch zijn. Met kenmerkende tafelpoten in de vorm van een schraag, bieden ze een rustieke en authentieke uitstraling. .

Tafel handgemaakt, meubels

Custom design

Op maat gemaakte eettafel

Trestle table

Schraag vormige tafelpoten

Maatwerk tafel meubel

De trestle table is een bijzondere tafel die zijn oorsprong vindt in historische ontwerpen. Wat deze tafel zo uniek maakt, zijn de karakteristieke tafelpoten in de vorm van een schraag, ook wel ‘trestles’ genoemd. Deze poten zijn vaak gemaakt van stevig hout, zoals eikenhout of walnoothout, en bieden een solide en stabiele basis voor de tafel.

eettafel op maat, tafelblad

Tafelblad

Duurzaam hout

Ambacht

Authentieke details

Tafel op maat

De tafelbladen van trestle tables zijn meestal gemaakt van duurzaam hout, zoals massief hout of multiplex, en kunnen verschillende afwerkingen hebben, zoals een natuurlijke houtkleur, een gebeitste afwerking of een geschilderde afwerking. Het gebruik van hoogwaardige materialen en de ambachtelijke constructie maken de trestle table een duurzame en authentieke keuze voor liefhebbers van unieke en handgemaakte meubels. Of je nu kiest voor een klassiek of modern ontwerp, een trestle table is een tijdloze en stijlvolle toevoeging aan je interieur.