WAT WE DOEN

Uitbouw

Atelier Artim | Eco Bouw staat voor de nieuwe manier van (ver)bouwen; duurzaam, groen, en toekomstgericht. Modern comfort met een groene footprint. Ecologisch en biobased.

Wij zijn gespecialiseerd in duurzame maatwerk bouwprojecten en maken gebruik van gerecyclede en natuurlijke bouwmaterialen; voor een minimale milieubelasting. Wij nemen de klimaatverandering serieus, en innoveren samen met onze gecertificeerde leveranciers voor een duurzame implementatie in de bouw. We zijn volop in ontwikkeling, nieuwe oplossingen verschijnen elke dag. Ecologisch bouwen en wonen is de toekomst.

Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid geen niche is; het is voor iedereen en voor ieder project. Wij vertalen de wensen van de klant in duurzame en energiezuinige keuzes. Van verbouwing, renovatie, aan- en uitbouw (houtskelet), natuurlijke isolatie, tot custom houten kozijnen, interieur, warmtepomp, circulaire water oplossingen, gezond binnenklimaat en groene daken.

HOE ONTSTAAN

Atelier Artim | Eco Bouw is opgericht door Yalçın Artım. Geboren in Istanbul, waar hij vanaf zijn 10e zijn vader heeft geholpen in de bouw; van appartementsgebouwen, vrijstaande woningen, meubels tot een eigen zeilboot. Hij woont sinds 2015 in Nederland, is getrouwd met een Nederlandse vrouw en heeft 2 dochtertjes.

Yalçın heeft 2 Masters behaald; in Industrial Engineering (Technische Bedrijfskunde) aan de Istanbul University en Engineering Technology aan de Katholieke Universiteit Leuven in België. Hij heeft voor grote internationale bedrijven gewerkt in België en Nederland, zoals Pfizer, Nike & GrandVision, waar hij verantwoordelijk was voor de planning, productie en inkoop van materialen. Al snel werd duidelijk dat zijn duurzame opvattingen niet matchten met de doelstellingen van deze grote corporaties, en dat hij zijn tijd liever besteedde aan zijn passie: bouwen, meubels maken en houtbewerking. Nadat hij zijn eigen woning volledig had gestript en gerenoveerd, besloot hij zijn hart te volgen en richtte zijn eigen bouwbedrijf op in 2020. De eerste 2 jaar heeft hij 45 projecten succesvol opgeleverd.

YALCIN ARTIM