Uitbouw

Duurzame uitbouw in baksteenlook

Een verantwoorde keuze. Bij deze uitbouw is gebruikt gemaakt van een gevelbekledingssysteem van baksteen stripplaten waar de isolatie al in geïntegreerd is, in plaats van traditionele bakstenen. Deze strips zijn gezaagd uit hele bakstenen en daarom duurzamer, ecologischer en goedkoper, mét behoud van de sterke kwaliteit van bakstenen. Daarnaast hoeft er niet gemetseld te worden, zijn ze lichter en isoleren ze beter.

De nieuwe uitbouw is samengetrokken met een bestaande uitbouw, het plafond is doorgetrokken, en onderdeel van het woonhuis gemaakt waarbij de muur is doorbroken. Er is in totaal 16 m2 aan extra woonruimte toegevoegd. Het hele project is door ons begeleid en uitgevoerd; van vergunningaanvraag, statische berekening, fundering door middel van heipalen, betonstorten, doorbreken draagmuur, stalen constructie voor de draagmuur, plafond, dak, regenwaterafvoer, op maat gemaakte kozijnen, ramen, elektra, watertoevoer, waterleiding, isolatie tot aan de dubbele schuifdeuren met glas in lood en de op maat gemaakte houten boekenkast over de volledige lengte van de uitbouw.

Door de unieke en speciale wensen van de klant hebben we een echt persoonlijk project opgeleverd waar we heel trots op zijn.